Jaarlijkse goede doel

Afgelopen maandag overhandigden wij met trots een belangrijke donatie aan WensAmbulance Brabant namens de Fritom Group. Dit bijzonder moment lieten wij natuurlijk niet zomaar voor bij gaan en werd feestelijk vastgelegd. 

WensAmbulanceBrabant vervoert mensen uit heel Brabant en aangrenzende regio’s die niet lang meer te leven hebben. Doordat anderen een warm hart toedragen, kan WensambulandeBrabant dit vervoer gratis aanbieden. Als Fritom Group hebben wij ervoor gekozen om hen te steunen omdat zij net als wij dagelijks te maken hebben met het naar wens uitvoeren van transport voor onze klanten. We hebben enorm respect voor de chauffeurs/begeleiders en verpleegkundigen, die zich vrijwillig inzetten voor dit waardevolle werk. De ondersteuning van WensAmbulance Brabant past in ons duurzaamheidsprogramma “The Green Journey”. 

Stichting WensAmbulance Brabant is volledig afhankelijk van giften, donaties, legaten en sponsoring. Met het gesponsorde bedrag van € 10.000,- kunnen ze ongeveer 30 wensritten doen om deze terminale mensen nog een keer naar hun gewenste wensplek/plaats te brengen.

Wij zijn heel dankbaar dat wij hier een steentje aan kunnen bijdragen.

IMG 4293
IMG 4279
IMG 4277