Jaarlijkse goede doel

De Fritombedrijven steunen op individuele basis diverse regionale goede doelen en internationale initiatieven, zoals onlangs de steun aan hulporganisaties voor Ukraïne. 

Daarnaast kiezen de Fritombedrijven jaarlijks een collectief goed doel. De voorgaande jaren was de aandacht gericht op de mens (Stichting Jarige Job , Stichting Noordzeeziekte). Dit jaar is er gekozen voor het dier.

Eind augustus 2022 mocht Marcel Punselie (algemeen directeur van TGN|Fritom) namens de Fritom Group een cheque overhandigen van € 10.000,= aan Hans Wijnhoff van de Stichting Dierenlot.

Dierenlot is een Nederlandse stichting die zich inzet voor dieren in nood in Nederland. De stichting is in 2004 opgericht en ondersteunt ruim 250 zelfstandige, lokale en regionale dierenhulporganisaties.

Hans Wijnhoff nam op de locatie van Dierenlot in Arkel de cheque in ontvangst en gaf aansluitend een rondleiding in het magazijn van waaruit tweewekelijks circa 250 pallets aan dierenbenodigdheden (voer, medicijnen, hulpmiddelen etc.) hun weg vinden naar dierenasiels en opvanglocaties in Nederland. De bevlogen toelichting van Hans op de diversiteit en omvang van de activiteiten van Stichting Dierenlot bevestigde het goede gevoel dat de Fritombedrijven met de steun aan deze stichting een goede keuze hebben gemaakt.

Meer weten over Stichting Dierenlot? Ga naar https://www.dier.nu

 

 

TGN Cheque