Nieuwsitems

29 april 2021

Onmisbaar op de bouwplaats is een goede watervoorziening. Laat door Melkweg|Fritom op bouwlocaties snel en eenvoudig een watercontainer vullen met water.

23 april 2021

Jarige Fritom steunt Stichting Jarige Job met cheque van € 10.000

23 april 2021

Verantwoord ondernemen zit verankerd in de bedrijfscultuur van Oldenburger|Fritom. We tonen onze betrokkenheid door samen te werken met verschillende maatschappelijke initiatieven. Zo zijn we onlangs een partnership aangegaan met Stichting Special Heroes Nederland.

21 april 2021

Vorige maand heeft TGN|Fritom een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Lees verder wat de uitkomst is!

18 april 2021

Deze nieuwe trekker rijdt vanaf vandaag op de weg. Klaar om veel veilige km's te maken!

We zijn er trots op dat we zowel voor ISO 22000 als GMP+B3 de hercertificering positief hebben afgerond en dat we de certificaten met drie jaar hebben kunnen verlengen.

07 april 2021

Vorig jaar zijn 7 van onze collega’s gestart met de Lean Six Sigma Orange Belt training. Deze training wordt intern verzorgd door onze eigen Master Black Belt, Frans Andeweg. Hij heeft de training opgebouwd volgens het DMAIC-model.

01 april 2021

Gedurende het jaar gelden er in diverse landen binnen de Europese Unie rijverboden, hier staan de meest voorkomende data waarbij dit van toepassing is. Daarnaast kunnen er op regionaal niveau aanvullende restricties gelden.

23 maart 2021

Hiep hiep hoera!!

Vandaag is het de dag dat wij één jaar in het nieuwe Sanders|Fritom pand zitten! Wat gaat de tijd snel! In het afgelopen jaar zijn er nog aantal zaken veranderd. Dit legt Tom door middel van een rondleiding graag aan jullie uit in een filmpje. Klik even door naar het volledige bericht en link naar de video.

Afgelopen week heeft de audit uitgewezen dat we met nul non-conformiteiten het SKAL certificaat hebben verlengd. Hiermee laten we zien dat het gehele warehouse proces van biologische producten volledig onder controle is.

11 maart 2021

Afgelopen week vierden maar liefst twee van onze collega’s hun werkjubileum. Albert Medendorp en Richard Oortwijn zijn beide al 15 jaar in dienst bij Oldenburger|Fritom. Alle reden om deze collega’s in het zonnetje te zetten.

09 maart 2021

Duurzaam ondernemen is voor ons een belangrijke pijler. Met de investering in zonnepanelen doen we een mooie stap voorwaarts in duurzaamheid binnen ons bedrijf.

08 maart 2021

Eén van de redenen waarom u voor Melkweg|Fritom moet kiezen als het gaat om het transport van vloeibare goederen is ons Transport Management Systeem (TMS), het online klantenportaal. Door ons online klantenportaal weet u altijd waar u aan toe bent!

05 maart 2021

Eén van de redenen waarom u voor Bidon|Fritom moet kiezen als het gaat om het transport van vloeibare goederen is ons Transport Management Systeem (TMS), het online klantenportaal. Door ons online klantenportaal weet u altijd waar u aan toe bent!

05 maart 2021

Brexit

Als gevolg van Brexit valt het Verenigd Koninkrijk sinds 1 januari 2021 niet meer onder de regels van de Europese Unie en zijn er nieuwe regels ingevoerd voor transport van en naar het VK. In onze whitepaper vindt u meer informatie over de nieuwe procedures voor transport tussen de EU en het VK.

26 februari 2021

Laat Bidon|Fritom & Melkweg|Fritom zorg dragen voor de procedure wanneer u uw vloeibare producten van of naar Engeland moet vervoeren.

25 februari 2021

Laat Melkweg|Fritom zorg dragen voor de procedure wanneer u uw vloeibare producten van of naar Engeland moet vervoeren.  

16 februari 2021

50 jaar Fritom, een film over een hechte en unieke samenwerking van drie families.

Complimenten voor Sanders Fritom, en in het bijzonder de dappere chauffeurs die toch de weg op zijn gegaan om onze producten bij de klant te krijgen! Ze staan er toch maar weer. Daarnaast een performance neerzetten van +/- 90% is in deze omstandigheden erg netjes en daar mogen jullie dan ook zeker trots op zijn. 10 leveringen op de grote hoop valt in alle eerlijkheid erg mee. Vanuit Coram en alle collega’s bedankt voor de inzet en de service naar onze klanten! Top hoe jullie dit hebben gedaan. Op naar temperaturen boven de 0! 😉 Raymond Hendriks | Manager Logistics Coram 

04 februari 2021

Kom ons team versterken ! Bekijk onze nieuwe vacatures.

Het bestuur van de Stichting PayChecked in Transport verklaart dat door een audit is vastgesteld dat Sanders|Fritom voldoet aan de registratienormen zoals vastgesteld in de PayChecked in Transport Registratienormen en is opgenomen in het PayChecked in Transport Register. Wij zijn blij van het opnieuw behalen van het certificaat!🚚 Het register en de normenset zijn te raadplegen op www.PayChecked.nl