Nieuwsitems

27 december 2021

Het stimuleren van een gezonde leefstijl, sociale contacten en plezier voor jong en oud: dé kenmerken van voetbalvereniging DZOH (Drentse Zuid Oost Hoek) uit Emmen en juist in deze tijd zo belangrijk. Daarom heeft Oldenburger|Fritom nu al het partnership met de club verlengd.

17 december 2021

Aan het einde van 2021 zijn de gevolgen van de coronapandemie nog dagelijks merkbaar. Niet in de laatste plaats voor kinderen die opgroeien in armoede. Passend bij ons duurzaamheidsbeleid, besteden we daarom een deel van ons kerstdonatiebudget aan stichtingen die zich voor deze kinderen inzetten: • Stichting Jarige Job • Stichting Leergeld

15 december 2021

Onlangs heeft Veenstra|Fritom een SQAS (Safety & Quality Assessment for Sustainability) assessment met een voldoende afgerond. Hiermee is bevestigd dat we opnieuw voldoen aan de kwaliteitsnormen voor de opslag en het transport van chemicaliën.

07 december 2021

Op 5 december jl. vierde onze collega Marcel Foekens zijn 5-jarig werkjubileum bij Oldenburger|Fritom. Marcel is werkzaam als internationaal chauffeur binnen onze Business Unit Transport.

01 december 2021

Afgelopen weekend hebben wij in een item van het programma Doe Maar Duurzaam van RTL Z mogen vertellen waar wij binnen Sanders|Fritom allemaal mee bezig zijn op het gebied van duurzaamheid.  Wij leggen uit dat S|F met LZV voertuigen rijdt en wat wij daaraan aan uitstoot besparen. Ook vertellen wij dat we samenwerken met andere transportbedrijven in verder gelegen regio's in Nederland en dat wij daar in de nacht de goederen naartoe brengen, zodat wij minder uitstoten en brandstof besparen. De digitale oplossingen waar wij binnen Sanders|Fritom gebruik van maken en hoe dit duurzaam is komt ook aan bod.  Tenslotte een stukje waar wij uiteenzetten hoe het hebben van veel klanten uit dezelfde business kan resulteren in een verduurzaming van het transport. Uiteindelijk een zeer informatief filmpje waar ons bedrijf zeer mooi naar voren komt. 

25 november 2021

Altijd goed onderhouden materieel op de weg zorgt ervoor dat onze wagens veilig zijn, aan de milieueisen voldoen en op tijd bij u kunnen leveren. Uniek is dat we de APK (algemene periodieke keuringen) van de trailervloot sinds kort in eigen huis doen.

18 november 2021

Voor dieselvrachtauto’s gaan per 1 januari 2022 strengere toegangseisen gelden in de milieuzones in Nederland. Dan is het alleen nog toegestaan voor vrachtauto’s met emissieklasse 6 om de zone in te rijden. De volgende gemeentes hebben dan een milieuzone: Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Maastricht, Rijswijk, Rotterdam ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Utrecht en Haarlem. Op de website www.milieuzones.nl kun je eenvoudig met het kenteken checken of jouw vrachtwagen toegang heeft tot milieuzones.

09 november 2021

Studenten opleiding Post Bachelor Business Control geïnspireerd door praktijkervaring Reinder Beuving op het gebied van Corporate Finance

09 november 2021

6 November hebben wij een zeer geslaagde familiedag gehouden bij Sanders | Fritom. Het was een leuk feestje met veel blije kinderen en ouders. Het was, door COVID, het eerste feestje in ons nieuwe pand en het was dan ook een beetje een openingsfeestje. Er waren veel activiteiten voor jong en oud. Daarnaast was het natuurlijk ook een gezellig samenzijn van collega's buiten werktijd. Kortom een zeer succesvolle familiedag!

02 november 2021

Op 1 november jl. vierde onze collega Cor Klontje zijn 10-jarig werkjubileum bij Oldenburger|Fritom. Cor is werkzaam als Senior Forwarder op onze Business Unit Forwarding.

02 november 2021

Zaterdag 30 oktober hebben we een banendag georganiseerd: een geslaagd evenement met veel aanloop en leuke gesprekken! Tijdens deze dag konden geïnteresseerden zien, horen en ervaren hoe het is om te werken in de transport- en logistieksector.

26 oktober 2021

De logistiek is constant in beweging, wij zijn op zoek naar versterkingen binnen ons team. Ben jij de Assistent expediteur die wij zoeken?

26 oktober 2021

Melkweg|Fritom leverde gisteren water aan wel een hele bijzondere locatie. We mochten namelijk voor een bouwproject van De Drie Koningen 30.000 liter water leveren voor één van de silo’s.

21 oktober 2021

Wij zoeken een internationale charters op kilometer basis, voor groupage ritten naar Duitsland met als standplaats Uden. Je bent in bezit van ADR (pre) en rijdt met een trailer van SandersFritom voorzien van laadklep. Heb je interesse en/of vragen dan kun je contact opnemen met: Jetze Wiersma (planner internationaal) 0413-224403 jetze.wiersma@sandersfritom.nl

14 oktober 2021

Sinds kort is Melkweg|Fritom Vriend van het Rode Kruis. Samen met andere ondernemers investeren we samen in innovatieve oplossingen die de hulpverlening van het Rode Kruis vooruit helpen.

12 oktober 2021

Samen met Sector Transport en Logistiek is Sanders | Fritom volop bezig met de werving van nieuwe medewerkers. Om hierbij ook de vrouwen in de logistiek extra in het zonnetje te zetten heeft STL een mooi filmpje gemaakt van vrouwen die werken in transport en logistiek. Het is een heel mooi filmpje geworden met onze collega's Kelly Lammers, Vivianne Rossieau, Vivian van Rossum, Iris Kalina - Cisch, Irene van Stappen en Miriam van Roosmalen. Wij zijn trots op onze vrouwen!

11 oktober 2021

Op 10 oktober jl. vierde onze collega Cor Knobbe zijn 15-jarig dienstverband bij Oldenburger|Fritom. Cor werkt op onze Business Unit Warehousing & VAS en vervult hier de functie van Shiftleader Warehouse.

08 oktober 2021

Het is overal in het nieuws. Het Verenigd Koninkrijk kampt met logistieke problemen als gevolg van een ernstig tekort aan vrachtwagenchauffeurs. Benieuwd hoe Melkweg|Fritom omgaat met containertransporten in de UK? Lees hier meer.

05 oktober 2021

Fritoms certificaathouders bezoeken het nieuwe distributiecentrum van Sanders|Fritom

05 oktober 2021

Op maandag 4 oktober hebben Roteal en Oldenburger|Fritom een 3-jarig partnership gesloten. Roteal is een merk geregistreerd bedrijf uit Assen dat innovatieve oplossingen ontwikkelt voor de installatietechniek. Oldenburger|Fritom zal zorgdragen voor de opslag, handling en het transport van de producten van Roteal.

04 oktober 2021

Dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen kan onze Lean Six Sigma Masterclass weer doorgang vinden. Binnen Fritom Group heeft Oldenburger|Fritom de lead in de Lean Six Sigma methode.