Nieuwsitems

03 oktober 2023

Vorige week hebben onze collega’s, Supervisor Planning René Bos en Supervisor Warehouse Jordi Stel, het examen ‘Veiligheidsadviseur vervoer gevaarlijke stoffen’ succesvol afgerond.

03 oktober 2023

We bundelen met EUROstyle onze krachten in het reduceren van CO2. Centraal staat hierbij het gebruik van HVO100 (Hydrated Vegetable Oil) brandstof dat de CO2-uitstoot tot wel 89% reduceert.

02 oktober 2023

Afgelopen weekend vond in Groningen de 9e editie plaats van de KardingeRun voor Bikkels: de grootste obstakel- en mudrun van het Noorden! Nieuw dit jaar was de BedrijvenRun, waar ook Team Oldenburger|Fritom aan deelnam.

29 september 2023

Helaas behoort Oldenburger|Fritom niet tot één van de drie finalisten van de Groninger Ondernemingsprijs 2023. Gisteravond, na de pitchpresentaties van alle tien genomineerden, maakte de jury de namen van de drie finalisten bekend: Wovar, OnlineVeilingmeester.nl en EasyToys.

27 september 2023

Trots zijn wij te kunnen vermelden dat we onlangs de 175e Volvo hebben opgenomen in onze vloot!

25 september 2023

Veenstra|Fritom en Vreugdenhil hebben hun krachten gebundeld om een inhouse training te ontwikkelen en te lanceren die gericht is op voedselveiligheid.

21 september 2023

Bij al onze processen stellen we duurzaamheid voorop. In een voortdurende inzet om de bedrijfsactiviteiten te verduurzamen, heeft Veenstra|Fritom een belangrijke mijlpaal bereikt.

14 september 2023

Ingrid Damen, hoofdredacteur van Transport & Logistiek en Routiers schreef een mooie bedrijfsreportage over ons prachtige bedrijf.

12 september 2023

Sinds kort kunnen we genieten van de heerlijke koffie & theeproducten van Brandsma Koffie. Heb jij hun artikel over ons al gelezen?

11 september 2023

Op 8 en 9 september jl. vond de 47e editie van de Run van Winschoten plaats. Voor jonge hardlopers van 4 tot en met 15 jaar werd op vrijdag de Lutje RUN georganiseerd, waarvan Oldenburger|Fritom zich dit jaar de trotse hoofdsponsor mocht noemen.

08 september 2023

Deze zomer zijn er korte films gemaakt van de tien genomineerden voor de Groninger Ondernemingsprijs 2023. Op 7 september jl. vond hiervan de première plaats in de nieuwe raadzaal van het stadhuis van Groningen.

06 september 2023

Onze collega’s Albert Medendorp en Pieter de Jong hebben hun Green Belt-certificaat behaald. Albert is onze Freight Forwarding Manager en is eindverantwoordelijk voor onze Business Unit Freight Forwarding. Pieter is sinds 1 september jl. onze Continuous Improvement Manager. Beiden zijn lid van ons managementteam.

30 augustus 2023

Oldenburger|Fritom is verheugd te kunnen melden dat Pieter de Jong ons team per 1 september a.s. komt versterken in de functie van Continuous Improvement Manager.

28 augustus 2023

Onlangs kochten wij de 175ste Volvo aan! De Volvo FH I-Save heeft uitstekende rijeigenschappen en heeft de ideale oplossing voor het verlagen van het brandstofverbruik. De nieuwe serie trekkers betreft de meest efficiënte Volvo Trucks-motor ooit.

25 augustus 2023

Het Noord-Nederlandse studententeam Top Dutch Solar Racing neemt ook dit jaar weer deel aan de Bridgestone World Solar Challenge. Afgelopen week hebben we hun nieuwe zelfgebouwde zonneauto Green Thunder per luchtvracht naar Australië vervoerd.

15 augustus 2023

Fritom is co-sponsor van het skûtsjesilen. Op de salonboot Clasina laat ze op diverse wedstrijddagen haar gasten genieten van dit mooie Friese evenement.

10 augustus 2023

Vandaag was een bijzonder moment: de aflevering van onze nieuwste bedrijfswagen, de Volkswagen ID. Buzz Cargo. Hiermee is ons bedrijfswagenpark nu volledig elektrisch.

31 juli 2023

🌟 Bij TGN FRITOM staat klantgerichtheid centraal! Jouw tevredenheid is onze grootste drijfveer. We luisteren naar jouw behoeften en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan jouw specifieke eisen voldoen. Samen gaan we voor het beste resultaat! 💼🎯

26 juli 2023

Als onderdeel van Fritom Group schakelen wij mee met de Roadmap 2050. Om goede en doordachte keuzes te maken op het gebied van duurzaamheid en CO2-reductie, draaien wij sinds kort een pilot met een elektrische truck. In samenwerking met Volvo en Caparis onderzoeken wij op deze manier of het nu al haalbaar is om onze ritten volledig elektrisch te kunnen uitvoeren.

24 juli 2023

Staat u voor een logistieke uitdaging? Wij draaien onze hand er niet voor om. Om welke vorm van transport naar Italië het ook gaat, wij zorgen ervoor!

20 juli 2023

Onze collega Melle Vleer gaat met pensioen. We leerden Melle in 2019 kennen door ons partnership met stichting FC Emmen Naoberschap. Samen met haar partners zet de stichting zich onder meer in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo lukte het Melle, toen 63 jaar, moeilijk om aan een baan te komen.