Nieuwsitems

18 februari 2024

Bezoek ons op zaterdag 9 maart tijdens de open dag. Van 10.00 tot 14.00 uur staan onze deuren voor jullie open op Lytshuzen 26 in Heeg.

16 februari 2024

Medewerker Friso van der Galiën staat in de spotlights in het vakblad ROUTIERS als binnenkomer in het vak. Een mooi interview met de 19 jarige chauffeur van ons bedrijf.

12 februari 2024

Vandaag viert onze collega Arnoud Hofstra zijn 5-jarig werkjubileum bij Oldenburger|Fritom. Arnoud is werkzaam binnen onze business unit Warehousing, VAS & E-Fulfilment.

07 februari 2024

Onlangs zijn er zes collega’s binnen de Fritom Group Lean Six Sigma Black Belt gecertificeerd. Dit zijn Pieter Booi, Jan Jacobs, Pieter de Jong, Henk Mooibroek en Albert Medendorp van Oldenburger|Fritom en Arjan de Geus van Fritom Corporate.

02 februari 2024

Afgelopen maand behaalden zes collega’s het Lean Six Sigma Green Belt certificaat: Melvin van Zonneveld, Gerjan Hoijtingh, Jarno ten Caat, René Bos, Mandy Hartmann en Jordi Stel.

01 februari 2024

Chauffeurs stonden voor extra uitdagingen op de weg in januari.

29 januari 2024

Vandaag heeft Oldenburger|Fritom, onderdeel van de Fritom Group, het bouwcontract ondertekend voor een tweede distributiecentrum in Veendam volgens het hoogste duurzaamheidsniveau: 5-sterren BREEAM Outstanding.

18 januari 2024

Een bakwagen omgetoverd tot klaslokaal. Dat was de setting tijdens onze deelname aan de interactieve Doedag voor VMBO leerlingen van het CSG Bogerman in Balk. Een ochtend vol beleving met als doel jonge studenten bekend te maken met ons bedrijf en onze mooie sector.

16 januari 2024

TGN|Fritom krijgt een nieuw warehouse in 2025 ! Een ultramoderne warehousing faciliteit in Zwolle, die zal voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen van BREEAM Excellence. Onze nieuwe faciliteit wordt ontworpen met oog voor duurzaamheid en milieu, en zal fungeren als een toonbeeld van innovatieve warehousing. TGN|Fritom zet zich in om niet alleen aan de eisen van vandaag, maar ook aan die van de toekomst te voldoen.

07 januari 2024

"Wagenpark Expansie: Nieuwe Trekkers en Innovatieve RMO Oplegger Bij Melkweg|Fritom"

01 januari 2024

Bij Melkweg|fritom blijft voedselveiligheid en kwaliteit prioriteit. De ISO22000 en GMP+ certificaten zijn vernieuwd voor 3 jaar. Klanten kunnen op ons vertrouwen dankzij onze toegewijde medewerkers en constante verbetering.

28 december 2023

Uit een recent uitgevoerd Klant Tevredenheidsonderzoek (KTV) bij Sanders|Fritom blijkt dat de algehele tevredenheid van onze diensten een gemiddelde score van 8,4 heeft behaald. Een opvallende prestatie werd geleverd door onze toegewijde chauffeurs, die een uitzonderlijke beoordeling behaalden van maar liefst 9,1.

27 december 2023

Met gepaste trots kijkt Oldenburger|Fritom terug op 2023. Benieuwd waarom? U ziet het in onze eindejaarvideo.

14 december 2023

Zoals elk jaar op de tweede donderdag van december is het vandaag: de Dag van de vrachtwagenchauffeur een mooie gelegenheid om onze chauffeurs even extra in het zonnetje te zetten!

07 december 2023

Onze collega's Wessel G. Veenstra en Rico Veenstra hebben een vrachtauto van Veenstra|Fritom bemand richting Moldavië. Samen met nog 3 vrachtwagens beginnen ze op zaterdag 11 november aan de rit richting Moldavië, uit en thuis een rit van 5200 kilometer door Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en Roemenië.

01 december 2023

Ab is per 1 december 2023 benoemd tot algemeen directeur van Melkweg|Fritom. Het bestuur van Fritom Liquid Logistics wenst hem veel succes en heeft er alle vertrouwen in dat onder zijn leiding Melkweg|Fritom een gezond en groeiend bedrijf zal blijven.

30 november 2023

Vanuit het initiatief Zuidwest Friesland On Stage mochten wij 10 leerlingen ontvangen voor de Doedag. Tijdens de Doedag konden we de leerlingen van het VMBO kennis laten maken met ons bedrijf en de wereld van transport en logistiek.

22 november 2023

Veenstra|Fritom mocht als bedrijf deelnemen aan het beroepenfeest van Zuidwest Friesland On Stage. Dit event is een mooi initiatief om leerlingen van het VMBO de kans te geven om kennis te maken met verschillende bedrijven en beroepen.

17 november 2023

Binnen ons dagelijks werk passen we Lean toe door verschillende methoden te gebruiken, waaronder het organiseren van werkplekken volgens het 5S-principe: scheiden, schikken, schoonmaken, standaardiseren en systematiseren.

15 november 2023

Aan het einde van vorige maand werden binnen Veenstra|Fritom opnieuw vier prestigieuze IRU certificaten (International Road Transport Union) uitgereikt aan onze ervaren beroepschauffeurs. Dit jaar bereikt ons bedrijf een bijzondere mijlpaal, aangezien het totaal aantal uitgereikte IRU certificaten de vijftig heeft bereikt sinds de eerste uitreiking binnen ons bedrijf in 1987.

08 november 2023

Kennis en informatie delen, maar ook mensen kennis laten maken met onze mooie sector, dat was het doel van onze 3e georganiseerde banenfestival. Afgelopen zaterdag boden wij de mogelijkheid aan potentiële werknemers en geïnteresseerden om een kijkje te nemen bij ons in en op het bedrijf.