Nieuwsitems

16 mei 2023

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Onder dit motto biedt Oldenburger|Fritom haar medewerkers een vitaliteitsscan aan bij Cijntje Personal Fit in Veendam. De scan geeft onze collega’s inzicht in zowel hun fysieke als mentale gezondheid. Op basis hiervan kunnen zij professioneel advies krijgen voor een persoonlijk en resultaatgericht plan van aanpak.

09 mei 2023

Bidon|Fritom en Melkweg|Fritom zetten zich in voor groene en duurzame transportoplossingen.

09 mei 2023

Wij zijn de logistiekelingen van 2023! Afgelopen zaterdag waren wij aanwezig bij het Logistiekelingen Ambassador Event! Logistiekelingen bestonden twee jaar, dus daar wilden wij zeker bij zijn! Ook was er een prijsuitreiking waarbij ze drie awards uitgereikt hebben onder de logistieke bedrijven. Hierbij vielen wij goed in de prijzen, en hebben wij twee awards in ontvangst mogen nemen! De ene voor ons bedrijf als ‘Ambassadeur van Logistiekelingen’. De andere voor onze collega Pim Hoefnagel als ‘Logistiekeling van het jaar’!  Als bedrijf zijn we hier enorm trots op en hebben wij Pim nog even extra in het zonnetje gezet.

08 mei 2023

Melkweg|Fritom en Bidon|Fritom zetten zich in voor groene & duurzame transportoplossingen.

08 mei 2023

Sinds november is Martin Stel onze nieuwe salesmanager. Martin neemt 17 jaar ervaring in de transport en logistiek mee. Begonnen bij defensie, waar hij zich ontwikkelde als een echte doorzetter. Hij is een effectieve verbinder en creëert zo waarde op basis van wederkerigheid.

03 mei 2023

De samenwerking met Julius van der Werf gaat al meer dan vijftig jaar terug. Dit keer werken we samen op een andere manier: we hebben namelijk een gezamenlijke video gemaakt waarin de reis van de pallet wordt weergegeven.

02 mei 2023

Op 1 mei 2023 is Melkweg|Fritom een nieuwe samenwerking aangegaan met BOX LOGISTICS, een in Polen gevestigd bedrijf.

24 april 2023

Veenstra|Fritom is vastberaden om haar CO2-uitstoot verder te verminderen en meer Lean & Green sterren te behalen. We hebben daarvoor de nodige stappen genomen op operationeel niveau en de voorlopige resultaten zijn veelbelovend!

18 april 2023

Op zaterdag 10 juni 2023 organiseert Sanders|Fritom een Banenfestival! Ben jij geïnteresseerd in een baan in de logistiek? Wil je graag aan de slag als vrachtwagenchauffeur of chauffeur worden? Lijkt het je leuk om onze klanten te woord te staan als medewerker customer service? Of ben jij onze nieuwe aanwinst op het crossdock? Wie weet ben jij dan onze nieuwe collega!

12 april 2023

Het is lente! Naast het mooie weer kunnen we ook genieten van een aantal feestdagen. Houd er daarom rekening mee dat dit ook van invloed is op de logistieke dienstverlening. In sommige landen gelden hierom rij restricties. Hierdoor kunnen onze transittijden langer zijn dan u van ons gewend bent. Download daarom ons handige overzicht en blijf deze lente up-to-date:

12 april 2023

Fritom en Tres zijn genominieerd voor de Dutch Interactive Awards 2023, dé prijs voor het allerbeste interactieve online werk van Nederlandse bureaus/bedrijven.

12 april 2023

Een goede logistieke partner is een verlengstuk van de eigen organisatie Kiezen voor TGN|Fritom betekent kiezen voor jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk waarmee u soepel schakelt. Verandert uw transportbehoefte met ons schakel je moeiteloos op en af.

12 april 2023

Wij hebben een aanvulling gekregen op ons moderne wagenpark; we hebben 6 nieuwe lightweight trailers ontvangen. Deze zijn lichter dan gebruikelijke trailers en kunnen zo meer transporteren met zelfde co2 uitstoot voor het milieu. Onze vloot heeft verschillende trailer uitvoeringen ter beschikking, zodat we goed zijn uitgerust voor menige klus!

07 april 2023

Meer weten over de herinrichting van ons terrein. Lees hier verder.

07 april 2023

De Lean Six Sigma methode loopt als een rode draad door de organisatie en bedrijfsvoering van Oldenburger|Fritom. Daarom volgen al onze medewerkers een training hierin. Onlangs hebben 13 collega’s hun Lean Six Sigma | Yellow Belt certificaat behaald.

05 april 2023

Doe jij ook mee aan onze leuke Paas actie? Win een enorme chocolade paashaas!

28 maart 2023

In het tweede kwartaal van dit jaar kunnen wij weer een reeks aantal nieuwe opleggers verwachtten. Zo is ons trailer-wagenpark weer actueel vernieuwd en zijn wij klaar voor de toekomst.

21 maart 2023

We hebben onszelf dan ook als doel gesteld om een tweede Lean & Green ster te behalen en om dit doel te bereiken, zijn we een partnerschap aangegaan met BigMile.

20 maart 2023

In het kader van ‘continuous learning’, heeft onze collega Richard Dijk de opleiding Middelbare Gasmeetkundige (MGK) gevolgd. Vorige week behaalde hij zijn diploma.

17 maart 2023

Op 13 maart jl. stond onze sessie in persoonlijk coachend leiderschap (PCL) in het teken van vitaliteit; een gezond lichaam en een gezonde geest. Voormalig profvoetballer Angelo Cijntje en Gonnie van Alphen van de Mindset Company waren te gast.

15 maart 2023

Op 4 januari 2023 vertrok onze Supply Chain Manager, Fokke Rosier voor een maand naar Afrika. Het doel van deze mooie reis? Vrijwillig lesgeven op een school in het oosten van Ghana. In het kort bespreken we Fokke zijn ervaring, wat hij daar heeft geleerd en waarom hij zich opgaf als vrijwilliger. Ook Veenstra|Fritom leverde een bijdrage.